Hangulatos faszenes grill a kínálatban
A grillezésnél kevés jobb dolgot tudunk elképzelni egy nyári estén, amikor kínkeserves dolog megmaradni a lakásban, mert olyan nagy a hőség. Miután besötétedik, jobb lesz kint a levegő, kellemesebben érezhetjük magunkat.
Összejön a család, a barátok, majd iszogatás, beszélgetés közben a faszenes grill mellett elkészül a vacsora is. Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő ételt, legyen húsevő vagy vegetáriánus, ezzel a módszerrel ugyanis bármit el lehet készíteni. A különböző zöldségektől kezdve, a húspogácsákon, virsliken és hússzeleteken keresztül egészen a sajtig.
A faszenes grill rácsán való sütésnek csak a fantáziánk szabhat határt. Azt ne feledjük azonban, hogy az ilyen magas hőmérsékleten készülő ételek könnyen kiszáradhatnak. Így a húsok legkedvesebb barátja a sütögetésnél a pác kell legyen.
A bepácolt húsok a faszenes grillen kevésbé száradnak ki, szaftosabbak maradnak és az ízük is jobb. Az igazi grillmesterek tudják ezt, így pedig mindig csodás vacsorát tehetnek a szeretteik elé.