Mit kell tudnom a nemzetközi betegszállításról?

Külföldi látogatások vagy munka ideje alatt is történhetnek balesetek, megbetegedések és ha nagy a baj, akkor bizony az érintett hosszú ideig kórházba kerülhet. De mi van akkor, ha inkább itthon szeretné gyógyíttatni magát, ahol a családtagjai mindennap meglátogathatják, erőt adva ezzel neki a betegséggel való küzdelemben? Ilyenkor haza kell őt hozni! A nemzetközi betegszállításnak több előnye is van, ami a jelenlegi helyzetet tekintve különösen hasznosak tudnak lenni.

Az Aranylélek és Aranyszív Ambulance Kft. külföldre és onnan Magyarországra történő betegszállítást egyaránt vállal, maximálisan biztonságos körülmények között. Bárhol és bármikor van szüksége erre a szolgáltatásra, csak egyetlen telefonhívásába kerül és a mentőszolgálat a rendelkezésére áll. Egy helyzetfelmérés után tisztázzák a beteggel vagy a hozzátartozókkal, hogy milyen típusú betegszállításra van szüksége és ennek megfelelően járnak el. Speciálisan felszerelt mentőautóval zajlik a betegszállítás.

A kórházba történő szállítások esetén, mentőorvosokból és mentőautót kísérő ápolókból álló csapat kíséri a pácienst. Útközben is az állapotának megfelelő, egyedi ellátásban részesül. Így nem történhet semmi probléma a betegszállítás idején, amit megnyugvással fogadnak a páciensek hozzátartozói. Európa bármelyik pontjára elviszik vagy hazahozzák a betegeket ezek a felkészült szakemberek. Nagy segítséget jelent ez a szolgáltatás a bajban, hiszen a családtagok sokszor azt sem tudják, hogy mitévők legyenek ilyen esetekben.

Amennyiben az Aranylélek és Aranyszív Ambulance Kft. kiváló munkatársai veszik kézbe a probléma megoldását, akkor már nem kell aggódni. Amikor valakinek megbetegszik valamelyik családtagja, szeretné, ha folyamatos orvosi felügyelet alatt volna, mert minden pillanatban biztonságban szeretné őt tudni. ez lehetséges a mentőszolgálat segítségével. Akkor is rendelkezésre áll ez a cég, ha a páciens nem képes a saját autóját vezetni, de betegszállító kocsira nincs szüksége. Ekkor szakképzett mentőápolók vagy mentőtisztek vállalják a sofőr szerepet.