A fonal típusok sokszínűsége határtalan

A kézimunka akkor váltja be a hozzá fűzött reményt, ha a tevékenységhez pontosan illő fonallal dolgozunk. Abban az esetben, ha puha tapintású végeredményre vágyunk, a fonal típusok közül szavazzunk bizalmat az alpakának! Az alpakáról tudjuk, hogy Dél-Amerikában őshonos állat, a gyapja pedig rendkívül kellemes tapintású.

Az alpaka fonalból készített pulóverrel és sapkával bátran nézhetünk szembe a téli zimankóval, hiszen garantáltan nem fogunk fázni. A fonal típusok közül egyébként az egyik legnépszerűbb a gyapjú. Erről előszeretettel mondjuk, hogy univerzális viseletet biztosít, hiszen az abból készített ruházati elem nyáron kellemesen hűt, míg télen jó melegen tartja a testünket.

Azoknak a személyeknek, akik igazán szeretik a könnyed, kifinomult kivitelezést a kötés és horgolás során, a fonal típusok közül a selyem lesz a nyerő választás. A szóban forgó anyag kiválóan keverhető más alapanyagú fonalakkal is, így hozva létre egy olyan egyedi kombinációt, amivel öröm lesz a munka és szép a végeredmény.