Családi vállalkozásból született fenyőbútor webáruház

A Kikol híres csapata immár 30 éve dolgozik azért, hogy a magyar vásárlóknak minőségi, fenyőből készült bútoraik legyenek. Ez a fenyőbútor webáruház családi vállalkozásból született, főleg amiatt, hogy a földrajzi korlátok eltörlődjenek, az ország bármelyik pontjáról lehessen rendelni.

A Kikol fenyőbútor webáruház minden ízlést kielégít, legyen szó klasszikus, rusztikus, modern vagy antik stílusról. A fenyő szerkezete könnyű, megmunkálása és szállítása is könnyebb a többi tömörfához képest. Színe is egyedi és kellemes, így sokan minden bútort úgy választanak, hogy lehetőség szerint csakis fenyőből készüljön.

Cégünk természetesen préselt fából készült darabokat is fogalmaz, amelyek ár szempontjából is nagyon kedvezőek. Ez a fenyőbútor webáruház arra is gondolt, hogy bizonyos termékek nem férnek be a helyiségbe, így az asztalosok egyedi méretekre szabott szetteket is hajlandóak elkészíteni. Bővebb tájékoztatásért a honlapra kell látogatnia, ahol könnyedén kiválaszthatja a kívánt példányokat.