Győr mozi fejlett technológiai felszereltséggel

Napjainkban a filmszínházak már nem olyanok, mint egy-két évtizede. Megnőtt az igény a modernebb technológia alkalmazására ezen a területen is. A fejlődés követése érdekében, modernizáltuk a Győr mozi szolgáltatásait, ugyanis ezentúl a látogatóink a filmvetítést az országban második helyszínen 4DX formátumban élvezhetik.

Értendő ezen technológia alatt az, hogy a vásznon való történést közelebb hozzák a 3-DOF szabadságfokú mozgó székek, valamint az olyan speciális effektusok, mint amilyen a szélfúvás, a különféle szag- és fényhatások, sőt, még alkalomadtán eső is eshet a Győr mozi felújított termeiben.

Az érzékek használatával biztosított az abszolút élmény, a filmrajongók teljesen beleélhetik magukat az adott produkcióba. A hagyományos moziterem már a múlté. A teljesebb élvezet a Győr mozi komplexumban várja az érdeklődőket. Megtekinthetőek itt a legújabb filmek, országos szintű premierként. A jegyrendelés történhet személyesen a pénztárnál, de természetesen online foglalás is lehetséges.