Az egyszemélyes infraszauna jó vétel

Már egyre többen szeretnek az otthonukban kialakítani egy kisebb wellness részleget, ahol kicsit elbújhatnak a világ elől és kiereszthetik a mindennapos stressz okozta feszültségeket. Erre tökéletesen alkalmas lehet egy 1 személyes infraszauna kabin. Ezen kabinok tudása és szerkezete tökéletesen megegyezik azokkal a több személyesekkel, amelyeket a nagyobb fürdőkben szoktunk látni, csupán egyetlen férőhely van benne.

Méretre körülbelül akkora, mint egy zuhanyzókabin, így kényelmesen be tudjuk rakni egy nagyobb fürdőszobába is. Ezek az infraszaunák már rendelkeznek egy digitális kapcsolóval is, amit a hőmérséklet beállítására és a kabin üzemeltetésére használhatunk.

Talán már szemet szúrt valakinek, hogy a szaunák lényegében fából készülnek, azonban biztosak lehetünk benne, hogy nem árthat nekik a fürdőben keletkezett gőz. Mint tudjuk, az infraszauna nemcsak remek kikapcsolódási lehetőség, hanem rengeteg orvosi problémánkat tökéletesen megoldhatja. Ugyanis a melegben eltöltött idő hatással lehet a bőrünkre és az ízületeinkre is.