Meseszép babaház változatok

A babázás minden kislány egyik kedvenc elfoglaltsága, de a fiúk sem kell kimaradjanak a mókából. Nem vitás, hogy a lányok egyik legnagyobb vágya a babaház. A gyermekek kiváló megfigyelők és a játékaik segítségével másolják le a felnőttek cselekedeteit. A babák életre kelnek, szép, tágas házban laknak, takarítanak, főznek, esznek és a kertben tevékenykednek.

A babák és a kiegészítők akár órákra lekötik a gyermek figyelmét, roppant jól elszórakoznak velük, így a babaház tökéletes játék bel- és kültérre egyaránt. Az így eltöltött idő nemcsak remek szórakozás, hanem készségfejlesztő tevékenység is, hiszen a kicsik kreativitását nagyban támogatja.

A vesszoparipa.hu webáruházban gyönyörű babaház modellek kaphatóak különböző kivitelben. Ezek a fából készült csodák szépek és tartósak, sokkal időtállóak, mint a műanyagból készült típusok. A szebbnél-szebb házakon kívül, mindenféle bútor és kiegészítő is kapható, hogy a lakást, kertet mindig lehessen újabb dolgokkal csinosítani, bővíteni. Tekintse meg Ön is a kínálatunkat!