Összeszerelhető autós játékok fiúknak

Az összeszerelése a játékszereknek órákon át képes lekötni a csöppségek figyelmét. A Modarri kisautó játékok fiúknak vannak kialakítva. Minden alkotóelem könnyűszerrel összeépíthető egymással, vezérlése egyszerű, az ujjak segítségével irányítható, nem szükséges távirányító használata a működtetéséhez.

Az ujjvezérlésű automobil irányításához, kanyarodásához és fordulásához nem muszáj a kezek helyzetét megváltoztatni, az ujjbegyekkel kifejtett erősebb nyomás is elegendő az autó működésbe hozásához. Ezt különböző méretű és formájú részecskékből lehet megépíteni. Olyan építő játékok fiúknak, ami nagymértékben fejleszti a picik fantáziáját, kreativitását és logikus gondolkodásukat is. Minden darab egyszerű módon összeilleszthető a másikkal, így az építésének csak a képzelet szabhat határt.

A beépített, különleges kialakítású csavarok lehetővé teszik a gyors összeillesztést. Az autó játékok fiúknak többféle színben is elérhetőek, így kedvükre kiválaszthatják a legkitűnőbb mintadarabokat, amivel önfeledten játszhatnak.