Ugrálóvár otthonra, különböző méretekben

A puha, ugrálásra alkalmas szórakoztató eszközöket, amelyekben kedvükre kiélheti mindenki a mozgásigényét, kicsik és nagyok egyaránt imádják. Akkor miért korlátoznánk ezeknek a használatát csak olyan alkalmakra, amikor játszóházba megy a család vagy valamilyen nagy rendezvény van és valaki pénzért biztosítja, hogy néhány percig mókázhassanak, általában csak a kisgyerekek?

Egy ugrálóvár otthonra is egyszerűen beszerezhető és akkor mindenki akkor ugrálhat, bukfencezhet és szaltózhat, amikor csak kedve tartja. Persze a lakás és/vagy az udvar mérete meggátolhatja, hogy olyan nagy légvárat állítsunk fel, mint a szabadtéri rendezvényeken, de azért ne vegye kedvünket a dolog!

Az ugrálóvár otthonra többféle kivitelezésben is kapható, így a rendelkezésünkre álló térhez mérten választhatjuk ki, hogy miben szórakozzon majd a lurkó vagy vele együtt mi is. Egyébként sem muszáj mindig felfújva legyen, ha szükség van a helyre, akkor az ugrálóvár otthonra készült változatát is könnyedén le lehet ereszteni és eltenni egy szekrénybe, fiókba vagy az ajtó mögé.