Medencefesték kiváló áron

A medencefesték sokoldalúsága lenyűgöző

Ez egy igazán különleges anyag, amit a nevével ellentétben, még számos más esetben is fel lehet és érdemes is felhasználni. A medencefesték tulajdonképpen egy rugalmas kaucsuk bevonat, ami rendkívül ellenálló és nemcsak a nedvességgel szemben. Ellenáll a vegyi anyagoknak, híg savoldatnak, ráadásul a lúg- és sóoldatnak is.

Ezen kívül nemcsak a medencék belső részéhez lehet használni medencefestéket. Bár először itt kezdték el alkalmazni ezt a nagyszerű anyagot, mivel megakadályozza a víz elszivárgását a medencéből.

Az épített zuhanyzók manapság elég divatosnak számítanak. Akik nem szeretnek zuhanykabint beépíteni, annak gyakran egy ilyen megoldásra esik a választásuk, mivel sokkal letisztultabb arculatot ad a fürdőszobának.

Egyetlen hátránya, hogy könnyen átázik. Azonban a medencefesték az épített zuhanyzók esetében is sikerrel alkalmazható, akár felújítás céljából is. A felujitaswebaruhaz.hu weboldalon azt is elolvashatjuk, hogy ilyen esetben miként kell helyesen használni a medencefestéket.