büntetőjogász

Mit várhatunk el vádlottként a büntetőjogásztól?

Ha fizika fájdalmat érzünk, evidens, hogy orvos segítségét vesszük igénybe, de mi a helyzet azokkal a szituációkkal, amikor jogi kérdésekben igényelnénk támogatást? A büntetőjogász, vagy más néven büntető ügyvéd szolgáltatásait, vádlottként, sértettként vagy a bírósági ügy érintettjeként is igénybe vehetünk.

A szakszerű védelem előkészítése és az alapos tervezés, ami megelőzi a konkrét tárgyalást, a büntetőjogásszal folytatott személyes találkozó keretein belül kristályozódik ki. A kölcsönös bizalom alapfeltétele a sikeres együttműködésnek, ezért, ha a büntetőjogász kiválasztására kerül a sor, csakis jó renoméval rendelkező, tapasztalt és elismert szakember segítségét érdemes kérni.

Hiszen a megfelelő jogi tanácsadással és támogatással elkészített stratégia hiányában, sajnos a bíróságon nem lehet érvényesülni. A büntetőjogász jelenléte a kihallgatásnál is felbecsülhetetlen értékkel bír, hiszen nem hagyja, hogy az ügyfelére nehezedő pszichikai megterhelés olyan elkeseredett kijelentésekhez vezessen, amit később a bírósági tárgyaláson felhasználhatnak a kliense ellen.

A büntetőjogász egy igazi támasz, hiszen garantálja, hogy minden az előírásoknak megfelelően történjen, emellett pedig lelkileg is segíti az ügyfelét. Dr. Lőrik József Balázs már tíz éve dolgozik büntetőjogászként, és arra tette fel az életét, hogy a jogi ügyek útvesztőjében kézen fogva végigvezesse azokat a személyeket, akik rábízták az védelmüket. Válogatott, profi csapata szinte minden lehetséges üggyel foglalkozott már, ezért, ha jogi segítségre szorul, és jó kezekben szeretné tudni magát, keresse őket bizalommal!