Idén is indul a Design Terminal Mentorprogram

Sikeres volt a startup bootcamp Budapesten

Mai szemmel már nem is tudjuk értékelni, hogy mennyire szerencsések vagyunk, amiért bármikor hozzájuthatunk a legfrissebb hírekhez, az internetnek köszönhetően. Számos hírportál lát napvilágot folyamatosan, azonban ezek közül már sokkal kevesebb az olyan, ahol minőségi tartalom található.

Akit érdekel a Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten, az részletes leírást találhat a portfolio.hu gazdasági honlapon, ahol számos ilyen és ehhez hasonló híreket lehet olvasni.

A Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten azért számít jelentős eseménynek, mert cégnek ez egy nagyszerű kiugrót jelenthet, ahol többek között megtapasztalhatják a nagyvállalatok feladatkörével kapcsolatos dolgokat. Egy cégen belül rendkívül fontos a belső kommunikáció megteremtése, azonban ez nem egyszerű dolog egy nagyvállalat esetében.

Éppen ezért, erről is szó esett a Design Terminál nemzetközi startup bootcamp Budapesten megtartott rendezvényén. A megfelelő munkahelyi légkör kialakítása szintén szakértelmet követel, amiről hasznos információkat tudhatunk meg.