Sminkkészlet minden alkalomra

Ma már egyáltalán nem tűnik furcsának, ha valaki azt mondja, hogy smink nélkül nem hajlandó kilépni az utcára. Számára a profi sminkkészlet egészen biztosan alapvető dolog a szépségápolási eszközök között. Azt, hogy kinek milyen smink áll jól, maga dönti el, hiszen az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében.

Az ízlésünket nyilván az aktuális trendek is befolyásolják, hiszen a gyártók szinte állandóan előrukkolnak újabb árnyalatokkal és anyagokkal. Vannak szezonok, amikor a természetes, az úgynevezett „nude” festékek hódítanak, máskor pedig a metálos hatásúak kerülnek előtérbe. Sminkkészlet ezért kapható egyetlen szín különféle árnyalataiban, de olyan is, amelyik rengeteg izgalmas kombinációt rejt.

A szakavatottak úgy tartják, hogy az sem mindegy, nappalra vagy estére sminkeljük magunkat. Ez azért van, mivel a nappali fényben jobban érvényesülnek az árnyalatok, ezért nem érdemes semmi kirívót, túlzót használni. Főleg a hétköznapokra vonatkozik ez a „szabály”. Este viszont már lehetünk merészebbek és előkerülhetnek a sminkkészlet huncut színei, a csillámos, metálos anyagok. Ilyenkor nyugodtan kacérkodhatunk az arannyal, ezüsttel és a sötétebb variációkkal.

Lehet hatalmas füstös vagy csábító macskaszemeket varázsolni. Természetesen fontos a sminkkészlet minősége, hiszen az anyagok jól kell terüljenek a bőrön, a textúrájuk pedig könnyed, légies kell legyen. Nem szabad eltömíteniük a pórusokat, de az sem szép, ha az egész anyag összegyűlik a szemhéj parányi ráncaiban. Kiváló minőségű sminkkészlet jó áron megvásárolható a gellakk.com webshopból, ahol mind a profik, mind pedig az amatőrök megtalálják a legjobb dolgokat.