Víztartályok széles választéka

Ez az a jelentős alkatrész, ami azzá teszi a vízipipát, ami! A víztartály alakja, színe és mintázata rendkívül változatos, ezért mindenki kiválaszthatja az ízlésének megfelelő darabot. Előfordulhat, hogy valamiért eltörik az üvegből vagy kerámiából készült víztartály. Ebben az esetben nem érdemes búslakodni, hiszen bármikor alkalmunk van másikat rendelni, a vizipipawebaruhaz.hu weboldalnak köszönhetően. A víztartálynak fontos szerepe van a pipa működését illetően.

A tetején elhelyezett széndarabok felhevítik a dohányt, ásványi köveket és amikor beleszívunk, ez a meleg levegő keresztülmegy a tartályon, ami vízgőzt hoz létre. Tulajdonképpen ezt a vízgőzt szívjuk be a pipa használata közben. Minden tartály esetében oda kell figyelni az előírt víznek a mennyiségére.

Az sem jó, hogyha kevés van, de az sem, ha túl sok. A gyártók általában fel szokták tüntetni a termékeken, hogy mennyi víznek kell lennie a víztartályban, a tökéletes íz-hatás elérése érdekében. Nagyon kellemetlen, ha csak kevés van benne, mert így nem hűl le a beszívott forró levegő, ami égetheti a torkunkat és sokkal erősebbnek, köhögtetőnek fogjuk érezni. A víz színét is érdemes figyelni. Amennyiben néhány használat után elszíneződik, az már okot adhat a pipa tisztítására.

Valószínűleg a dohánymelasz lesz a ludas, ugyanis a dohánytartóból ez szokott a víztartályba szivárogni, ami megszínezi a vizet. Ez rossz hatással lesz az íz-világra és az aromákra, mivel keserűnek fogunk érezni minden szippantást. A víztartályok számos változata szerezhető be csupán néhány kattintást követően a webáruházból. A minőségi termékek elérhető áron, ráadásul a különleges kedvezmények is izgalmassá teszik a kínálatot.