Optikai kábel megfizethező áron

A száloptikás vezetékeket úgy tervezték, hogy nagymennyiségű adatot továbbítsanak jelentős sebességgel, mivel a használatukkal a jelek gyakorlatilag nem fakulnak és nem torzulnak. Az optikai kábel egyetlen irányba továbbítja a jeleket, így a vezeték két különálló csatlakozóval ellátott szálból áll. Az egyik az átvitelt, a másik pedig a vételt szolgálja.

Napjainkban az optikai kábelt a távközlési hálózatok kiépítéséhez használják, az otthoni kapcsolat kiépítésétől megkezdve egészen az interkontinentális vonalakig. Beltéri telepítésnél segíti a hálózatok létrehozását az irodában vagy otthon, valamint a kommunikációs vonalakon. Az ilyen típusú vezeték nem gyúlékony anyagból készül és félig sűrű külső burkolat jellemzi.

Az optikai kábel külső telepítése hozzájárul a városok és falvak utcáin található épületek közötti kapcsolat kialakításához. Vannak még úgynevezett speciális célra kialakított optikai kábelek, amelyek extrém helyeken található hálózatok létrehozását segítik. Ezek a speciális burkolat és a jelentősen megnövelt tartósság miatt képesek a szálak maximális védelmére, a lehetséges mechanikai sérülések ellen.

Az optikai kábeleket még a központi mag méretének és kialakításának megfelelően is osztályozzák. Az általános célú hálózatokhoz tervezett egymagos kábel viszonylag kis átmérőjű és hosszú távú kommunikációval rendelkezik. A számítógépes hálózatok létrehozásához pedig a különböző hosszúságú jeleket továbbító többmagos kábelt használják. Hívjon minket és tapasztalt kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a szükséges jellemzőkkel rendelkező, kiváló minőségű és megfizethető árú optikai kábelt!