Cocobrico szén a kényelmes pipázásért

Birtokba vette a hőn áhított vízipipát és már csak a tökéletes paraméterekkel rendelkező szénkockák hiányoznak ahhoz, hogy maradéktalanul át tudja engedni magát az élvezetes elfoglaltságnak? Akkor fontos tisztában lennie azzal, hogy a Cocobrico szén az egyik legjobb és legkeresettebb termék, ami a piacon kapható manapság. Bizonyára ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek miatt ezt a fajtát érdemes megvásárolni.

A Cocobrico szén nem más, mint egy Indonéziából származó faszén, amit jellemzően kókuszdió héjából készítenek. Ami a kiszerelését illeti, kapható 1, illetve 3 kilogrammos csomagolásban is, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár nagyobb mennyiséget is beszerezzen. Mivel egy természetes széntermékről van szó, ezért nem lehet öngyújtóval begyújtani, hiszen az izzáshoz nagyobb láng szükséges. A Cocobrico szén otthoni körülmények között a leggyorsabban gáz vagy elektromos tűzhelyen gyújtható be, de kint a szabadban is elvégezhető ez a művelet a gázforrasztó használatával. Miután a kisméretű szénkockák elkezdenek fényesen parázslani, garantáltan égni fognak legalább 1 vagy 1,5 órán keresztül.

Ez elsősorban annak az eredménye, hogy a Cocobrico szén képes az egyenletes hő leadására és így hosszú időn keresztül melegen tudja tartani a pipát. Mi sem bosszantóbb annál, mint amikor a kellemes vízipipázás közben azzal kell foglalkozni, hogy vajon eléggé izzanak-e a széndarabok vagy újabbakat kell begyújtani. A Cocobrico szén rendkívül nagy népszerűségre tett szert az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hiszen kényelmes és hosszantartó vízipipázást tesz lehetővé.