Hólánc a biztonságos utazáshoz

A téli sportok kedvelői gyakran indulnak útnak nagy hóban is, hogy kedvenc hobbijuknak hódolhassanak. A biztonság azonban mindennél előbbre való, hólánc nélkül pedig nem tanácsos és nem is szabad elindulni! Országonként jelentősen eltérnek a hólánc használatára vonatkozó jogszabályok.

Ha az ausztriai sípályák felé veszi valaki az irányt, tudnia kell, hogy november 1. és április 15. között a járművezetők kötelesek ezt az eszközt az autóban tartani. Ugyanez a kötelezettség érvényes Észtországban és Finnországban, csak ezekben az országokban december 1. és február 28. között, míg Litvániában november 1. és április 1. az a periódus, amikor a hólánc nem hiányozhat a gépkocsi felszereltségéből.

Amikor ezt a terméket akarja valaki megvásárolni, a gumiméret mellett, az autó típusára is rá kell keresnie. Figyelembe kell venni a kerék és a karosszéria közötti szűkös teret, így védve a gépjárműt és a kerék mögött lévő elektronikai eszközöket. A stilusosutazas.hu webáruházban megvehető König hólánc nagyon praktikus, mert gazdag választékban kaphatóak, különböző szemvastagsággal és többféle módon felhelyezhetőek.

Ez a gyártó mindig figyelembe veszi az adott jármű önsúlyát, teljesítményét és futóművét a megfelelő hólánc ajánlásához. A weboldalon videókat is megtekinthet a termék használatáról. Gyorsan felszerelhető ez az eszköz, valamint a leszerelése is csupán néhány percet vesz igénybe.

A webáruházban nemcsak személygépkocsik, hanem SUV járművek, haszongépjárművek és lakóautók kerekeire egyaránt be lehet szerezni a megfelelő hóláncot. Vásároljon Ön is az autójára ilyen szerkezetet és utazzon a legnagyobb biztonságban, még nagy hóban is!