A dekoratív és praktikus ablakfólia

A napsugarak káros hatása nemcsak a szabadban lehet veszélyes, de fokozottan ajánlott ügyelni az otthonunk ablakain beszűrődő UV sugárzásra is. Az ablakfólia a legelegánsabb megoldások között található és mivel tartós, hosszú távú befektetésnek minősül. Az UV sugárzás és a konstans meleg mind az emberi szervezetre, mind a bútorokra negatív hatással lehet.

Az ablakfólia számos előnnyel rendelkezik, mint például az UV-, a hő- és a fényvédelem vagy az energiamegtakarítás, de ide sorolható a biztonság is, hiszen a termék képes arra, hogy megerősítse az ablaküveget, így egy esetleges baleset vagy erőszakos behatolás bekövetkeztével az sokkal ellenállóbb lesz az ütésekkel szemben.

Amennyiben szeretne egyedi külsőt kölcsönözni otthonának vagy vállalkozása székhelyének, úgy szintén az ablakfólia lehet a jó választás. A dekorációs elemként szolgáló termékek nagyon tartósak, viszont igény esetén könnyedén, különösebb macera nélkül el lehet távolítani.

Nagy előnye, hogy az ujjlenyomatok nem látszódnak meg a felületén, így nem igényel gyakori tisztítást, ám ha mégis szükség lenne rá, akkor egyszerűen takaríthatóak. Az energiamegtakarítás egy újabb érv az ablakfólia használata mellett, ugyanis a megfelelő típus kiválasztásával és használatával relatíve jelentős összeget lehet megspórolni a számlákon.

A LLumar cég által forgalmazott fóliák már olyan épületeken végzett projekteknél bizonyították a kiváló minőségüket, mint a Buckhingam palota vagy a Vatikán. A teljes ablakfólia választék és minden további szükséges információ, köztük a forgalmazók listája is megtalálható a www.llumar.hu honlapon.