Tegyen sikeres angol nyelvvizsgát!

Aki elvégez egy nyelvtanfolyamot, azt minden bizonnyal érdekli, hogy miből áll majd a vizsga. A BeHappy keretében is, az angol nyelvvizsga szintenként változik. Aki még a kezdő szintnél tart, annak természetesen nem kell túl bonyolult kérdésekre számítani, azonban a felsőfokú már sokkal összetettebb.

Az akkreditált, államilag elismert TELC nyelvvizsga nagyon jól felépített, összetett feladatokból tevődik össze, amelyek segítségével a tanuló kiváló ismeretekkel gazdagodik. A TELC másik nagy előnye, hogy sokkal gyakrabban vannak vizsgaidőpontok, így nem kell hónapokat várni a következő időpontig.

Bármilyen szintű angol nyelvvizsga is legyen, az iskolában mindegyiket megelőzi egy alapos felkészítés, valamint egy próbavizsga. Az írásbeli felkészítő kurzus a vizsga időpontja előtt 10 héttel, heti 2 órában zajlik, aminek keretében begyakorolható az összes írásbeli angol nyelvvizsga típusfeladat.

A célirányos felkészítő tanfolyamon mindenki újra átveheti azokat a részeket, amelyeknél esetleg hiányosságokat tapasztal. Fontos tudni, hogy a vizsga egynyelvű, nincsen benne fordítás, ezért szótár sem használható. Az kifejezetten jó hír a résztvevőknek, hogy az írásbeli és a szóbeli angol nyelvvizsga ugyanazon a napon kerül lebonyolításra. A

rról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy csak a nyelvvizsga szintjének megfelelő bizonyítvány szerezhető meg, tehát például egy gyengébb középfokú eredményért nem jár alapfokú bizonyítvány. Ha Önnek is célja egy sikeres angol nyelvvizsga, ne késlekedjen felkeresni az iskolát vagy a behappynyelviskola.hu weboldalt, ahol rengeteg hasznos dolgot megtudhat!