Kiváló tapadást garantál a Continental téligumi

A tapasztaltabb sofőrök nyilvánvalóan tudják, hogy a zord, rossz, fagyos időben nem éri meg kockáztatni és nyári gumikkal közlekedni. Ekkor jogosan merül fel a kérdés egyeseknél, hogy melyik márka milyen abroncsa az, amelyik a havas úton is maximális tapadást garantál? A kérdésre a szakértők sokszor a Continental téligumi ContiWinterContact TS850 modelljét adják válaszként, ami kétségtelenül a világszinten ismert német gyártó egyik legnépszerűbb, legprofibb adottságokkal rendelkező terméke.

Ez nem csupán a magas minőségre vonatkozik, hanem a kedvező ár-érték arányra is. Ez nem véletlen, ugyanis a globális vállalkozás számtalan innovatív megoldásra alapozva alkotta meg a gumit azért, hogy az maximális biztonságot garantáljon az autósok számára a téli hónapokban.

Ezen Continental téligumi egyik kiváló pozitívuma az, hogy a konkurens abroncsokhoz viszonyítva még nedves, havas és jeges útfelületen is rövidebb féktávokkal rendelkezik. Sőt, a ténylegesen fagyos aszfalton is kiváló vezetési stabilitást nyújt. Mivel a Continental téligumi nagyon alacsony gördülési ellenállással bír, a kocsi sofőrje garantáltan sok üzemanyagot takaríthat meg.

A Continental téligumi innovatív tulajdonsága abban rejlik, hogy a terméken fellelhető élek a legkritikusabb helyzetekben is nagyszerű oldalvezető erőt biztosítanak, főleg kanyarodáskor. A Continental téligumi felépítése is említést érdemel, hiszen ez speciális keverékkel kerül dúsításra, amelyik fékezéskor képes megolvasztani a jég legfelső rétegét, aminek köszönhetően az ékezési tapadás nagymértékben javul. Ez mindenképp egy olyan pozitívum, amire egyértelműen figyelniük kell a kocsitulajdonosoknak.